• Om holdet

  BHS-Almeborg Bornholm er et professionelt cykelhold med base og rødder fra Bornholm Holdet kører sin tredje sæson i 2017 som UCI Continental Team.

  Holdet er en overbygning på det tidligere Bornholm Pro Cycling, så holdet er faktisk startet tilbage i efteråret 2010 af familien Andreasen.

  BHS-Almeborg-Bornholm kører cykelløb på den europæiske tour, samt i den danske A-klasse. Holdet støttes bredt i det bornholmske erhvervsliv, og har en stor og hurtigt voksende bussinesclub tilhørende holdet, kaldet HappyCycling.

  BHS-Almeborg Bornholm, ejes af selskabet Bornholm Pro Cycling ApS, som igen ejes af Ole Almeborg A/S, Bech-Hansen & Studsgaard A/S, samt Familien Andreasen

  Navnet på holdet kommer via familien Almeborgs store bidrag til holdet via deres forskellige virksomheder som f.eks. Ole Almeborg A/S og OBA Invest A/S.

  BHS, også mere kendt under navnet Bech-Hansen & Studsgaard A/S, er en af danmarks største transport og shipping virksomheder med hovedkontor i Rønne på Bornholm.
  Navnet Bornholm er tilføjet da man ønsker at give udtryk for at holdet er et bornholmsk cykelhold, og holdet desuden har mere end 40 virksomheder bag om holdet.

  Holdet har i 2017 kontrakt med 14 dygtige cykelryttere. Heri blandt. f.eks. den danske mester i enkelstart, Martin Toft Madsen.